Csodavilág családi bölcsőde

kezdőlap bemutatkozás programjaink galéria blog


facebook2

CSALÁDI BÖLCSŐDEegyesület3

Olyan családias légkörű, gyermekközpontú családi bölcsődét szeretnénk működtetni, amely a gyermekek számára biztosítja a korszerű, személyre szabott, egészséges és biztonságos körülmények között való nevelést, gondozást.

Szakszerű ellátásukhoz biztosítjuk a szükséges személyi és tárgyi feltételeket. Ügyelünk az életkornak megfelelő készségek és képességek kialakítására, fejlesztésére, az egyéni ütemben történő fejlődés lehetőségének biztosítására.

Napi programjainkat úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek szükségleteihez, napi életvitelükhöz igazodjon, miközben változatos foglalkozásokkal segítjük a gyermekek életkoruknak megfelelő fejlődését. A programok között megtalálható a mozgásfejlesztés, a gyermekirodalom remekeivel való ismerkedés, zenei nevelés és kézműves foglalkozás is. Gazdag és változatos tevékenységek során szerzett közvetlen tapasztalatokkal, élményekkel segítjük a gyermeki személyiség kibontakoztatását. Felébresztjük az alkotás vágyát, segítünk megtapasztalni a teljesítmény örömét, az önkifejezés szépségét. Így egyéni tehetségük észrevétlenül kibontakozhat, a spontaneitás szándékos tanulássá alakulhat. Ezzel párhuzamosan és ennek következményeként a kommunikációs képességek is fejlődhetnek.

Fontos szempont számunkra a gyermekek egészsége is, így saját konyhánkban minőségi alapanyagokból készült ételeket fogyasztanak a gyermekek. Sok zöldséggel, gyümölccsel és helyi termelőktől beszerzett alapanyagokkal készítjük az ételeinket.

Nyitvatartásunkkal törekszünk a mai rohanó világ követelményeihez alkalmazkodni, de egyéni igények meg-valósítására is van lehetőség.

1-infok-bcd

1 infok-bcdefg.png

Támogatóink

head_logojátszóházas logo letöltés (1)

 Már a csanakereso.hu oldalon is megtalálsz minket!