Kiemelt Szakmai céljaink

Fontos, hogy családias, meleg, barátságos, biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkörben, személyre szóló, differenciált bánásmóddal foglalkozzunk a gyerekekkel, egy olyan nagycsaládot mintázva, ahol az anya állandóan jelen van, és minden gyermek számíthat rá.

Célunk a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása az alapvető emberi és szabadságjogok tiszteletben tartásával, családias hangulatban.

A családi napközinkben koruknak és személyiségüknek megfelelően gondoskodunk a gyermekekről, lehetőség szerint rugalmasan alkalmazkodva a szülők kéréseihez.

Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosítsunk a gyermekek önfeledt játékához.

A lelki egészség mellett a testi egészséget is fontosnak tartjuk, ez utóbbit egészséges ételekkel és a gyermekek nagy mozgásigényének kielégítésével kívánjuk megvalósítani.

Naponta 4-szeri étkeztetést biztosítunk, a reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát a saját konyhánkban készítjük. Ügyelünk arra, hogy jó minőségű, tápláló és egészséges ételek kerüljenek a változatos étrendbe. A kisgyermekek fokozott ásványi anyag, vitamin, fehérje és energia-szükséglete megkívánja a húsfélék, tejtermékek és zöldségfélék megfelelő arányát, mind mennyiségben, mind minőségben. Nagy figyelmet fordítunk az elkészített ételek hozzávalóinak beszerzésére, főként helyi termelőktől, vállalkozóktól szerezzük be az alapanyagokat.1-vissza

A heti étrendet egy hétre előre elkészítjük, dietetikussal egyeztetve, és ezt kitesszük az öltözőben.

Az önképzést fontosnak tartjuk, hogy eleget tudjunk tenni a változó, mindig megújuló kihívásoknak. Szükségesnek tartjuk, hogy az aktuális szakmai konferenciákon, programokon részt vegyünk.