Csodavilág bemutatkozik

kezdőlap programjaink facebook2 galéria blog
csodavilag-balogh-erika

Balogh Erika

Három gyermek édesanyja vagyok, ebből is adódik, hogy életem fő színtere a gyerekvilág. Ami kiemelten foglalkoztat a gyerekek életéből, az a játék és a mesevilág. Mivel a gyermek fő tevékenysége a játék, ezért fontosnak tartom, hogy olyan játékokkal vegyük körül a gyerekeket, amelyek építően hatnak gondolkodásukra, jellemükre, személyiségükre. A mesékkel kapcsolatban szintén nagy hangsúlyt fektetek a tudatos válogatásra.

Az életkornak és értelmi fejlettségnek megfelelően választott játék és mese egyaránt kitűnő talaja a fejlesztésnek, általuk szinte észrevétlenül tanul a gyermek.

Természetesen valamennyi, a gyerekekkel együtt végzett  tevékenység örömmel tölt el, mert számomra az egyik legfontosabb érték maga a gyermek. A gyerekeket olyannak fogadom el, amilyenek, a munkám pedig az, hogy megismerve őket, személyiségük kibontakozása során személyre szabottan jó irányba terelgessem őket. Tanulmányaim ideje alatt is ezen a téren igyekeztem fejleszteni ismereteimet, hogy munkám során szakmailag is építő módon járulhassak hozzá a gyerekek megfelelő gondozásához, testi, lelki, értelmi fejlődéséhez.


1-lab-b